Accesorii Piscine

PISCINE BUCURESTI va ofera o gama completa de echipamente si accesorii piscine

Accesoriile pentru piscine de la firma noastra maresc valoarea si confortul piscinei, mentin curatenia piscinei si o transforma in cel mai atragator loc pentru familie. Va punem la dispozitie echipamente si accesorii pentru piscina: sisteme pentru curatare, filtrare, iluminare, incalzire si acoperire.

Te vom ajuta sa alegi accesorile pentru piscina care se potrivesc cel mai bine cu stilul si arhitectura piscinei.

Cascadele decorative pentru piscine confera relaxare si un plus de eleganta pentru piscina ta.
Scarile pentru facilitarea accesului in piscina va ofera eleganta, siguranta si confort. Sunt livrate impreuna cu toate accesoriile necesare.
Va punem la dispozitie gama variata de filtre pentru apa din piscina (nisip silex special pentru piscine, statie epurare, motor electric).
Sisteme economice de incalzire piscine(pompe de caldura, incalzitoare) exterioare, pentru incalzirea si mentinerea apei in piscina
Sisteme complete de acoperire piscine(prelate de siguranta, prelate termice) utile pentru protectia stratului de mozaic sau pentru evitarea acumularii de impuritati.
Produse chimice pentru tratarea, protejarea si intretinerea apei din piscina.
Aspiratoare de piscina(automate sa manuale) pentru curatarea impuritatilor si intretinerea pisicinei.
Va oferim o gama diversa de proiectoare pentru iluminarea moderna a piscinelor(proiectoare subacvatice, proiectoare led - diferite culori).

Interesat de accesorii pentru piscina?